- Lurt å ta lodd!

Skrevet av: Bistand for barn / / Opprettet: 21-10-2014
artikkelbilde
Loddet for Bistandslotteriet, 2014.

Da Erik Løken kjøpte lodd til Bistand for barns lotteri, hadde han ikke ofret muligheten for å vinne hovedgevinsten en tanke. Men så, 20. oktober klokken 14.20, ringte det fra Bistand for barn…

- Hallo! Er det Erik Løken?

- Ja?

- Vi har gleden av å fortelle deg at du har vunnet førstepremien i årets bistandslotteri: et reisegavekort på 15 000 kroner!

- (…)

- Hva føler du nå?

Erik trengte å summe seg litt før han kunne svare på dette. Men det tok ikke lange tiden før vi fikk lov til å gjøre et lite intervju med den heldige vinneren fra Skogbygda:

- Dette var gledelig! Jeg har ikke ofret det en tanke at jeg skulle vinne hovedgevinsten. Derfor var telefonen om gevinsten virkelig en overraskelse!

- Hva har du tenkt å bruke gavekortet til?

- Det jeg vet ikke ennå, dette kom litt brått på. Men det blir en reise så klart, sammen med familien.

- Har du selv vært med og solgt lodd for lotteriet?

- Vi mottar lodd hvert år som vi pleier å selge videre til venner, kjente og familie. I år skrapte vi også noen selv, noe som viste seg å ikke være så dumt!

- Hvorfor ønsket du å støtte Bistand for barn på denne måten?

- Det er vår måte å gi noe tilbake til Adopsjonsforum på. Det er lenge siden i adopterte - i 1989 og 1998 - så vi ser på oss selv som støttemedlemmer. Vi får bladet annenhver måned, samt loddene en gang i året og det er flott.

Del med andre:
Relaterte artikler
Loddsalget er i gang!