40 000 i julegave fra Statoil

Skrevet av Bistand For Barn / Opprettet: 23-12-2013
artikkelbilde

Det er en stor glede å meddele at Statoil gir hele kr 40 000 til Bistand for barn i julegave! Kommunikasjonsbyrået Nucleus og Adopsjonsforum Midtre Nordland bidrar også med betydelige beløp.

Statoil donerer pengene til Skolesenteret Maria de Nazareth i Pasto. Det var adoptivmamma og Statoil-medarbeider Beth McDermot, som søkte om støtte til prosjektet.

- Jeg håper at disse midlene kommer godt med til å hjelpe disse flotte menneskene som hjelper de fantastiske barna som holder til her, uttaler McDermot.

Bistand for barn gleder seg på vegne av McDermot og alle barna som nyter godt av denne fantastiske gaven. Takk, Statoil!

10 000 fra Nucleus
Den 20. desember fikk vi også den gledelige nyhet at kommunikasjonsbyrået Nucleus gir kr 10 000 til prosjektet Vi bygger for barn. Nucleus har vært med å utvikle og lansere denne kreative kampanjen på nett, der givere er med på å bygge en skole, bit for bit. Til skolen valgte Nucleus å kjøpe et kateter, to klasserom, to enheter gjerde, to enheter lærerlønn, en skolepult, en leke, to enheter til biblioteket, vann, sko og et toalett.

Tusen takk, Nucleus, både for det gode samarbeidet og for at dere ga Bistand for barn denne flotte julegaven!

5000 fra Adopsjonsforum Midtre Nordland
Sist, men ikke minst, overførte Adopsjonsforum Midtre Nordland kr 5000 til Bistand for barn som en førjulshilsen. Vi vil takke alle dere i lokallaget som har samlet inn penger for å bedre livene til barna Bistand for barn når gjennom sine prosjekter!

Bistand for barn vil også benytte anledningen til å takke alle andre som har støttet oss gjennom 2013. God jul og alt det beste for 2014!

 

Del med andre: