Bistandslotteriet er i gang!

Skrevet av: Bistand for barn / / Opprettet: 03-07-2012
artikkelbilde

Vi håper at du også i år vil være med på vår felles dugnad, Adopsjonsforums bistandslotteri. Det årlige bistandslotteriet er vår viktigste inntektskilde for å sikre finansiering av vårt arbeid for fattige og marginaliserte barn i våre samarbeidsland.

Medlemmene i Adopsjonsforum får tilsendt 15 lodd hver. Loddene kan du enten beholde selv eller selge videre.

Vinnerloddene inneholder tre like symboler. De heldige som skraper frem tre symboler, sender loddene inn til Bistand for barn og er med i trekningen av hovedgevinsten: et reisegavekort til en verdi av kr 15 000.

Pengene fra bistandslotteriet går blant annet til psykologhjelp for jenter utsatt for overgrep i Colombia, integrering av funksjonshemmede barn i Etiopia og et fosterfamilieprogram for HIV–smittede barn som ikke kunne adopteres til Norge.

Nytt av året er at vi har satt ut gjennomføringen av lotteriet til Ringen Forlag. Dette innebærer at lotteriet også at vi har fått et nytt kontonummer 1503.27.47695. Og dersom du har spørsmål angående lotteriet, så kan du ringe Lotteritelefonen på 23 03 51 38.

Medlemmene har fått mulighet til å reservere seg mot loddsalg gjennom tidligere informasjon fra Adopsjonsforum. Erfaringen vår viser at ikke alle husker det. Skulle noen ha fått tilsendt lodd ved en feiltakelse, ber vi dere sende loddene i retur snarest mulig.

Ha en flott sommer og et godt loddsalg!

Del med andre: