Bistandslotteriet er i gang!

Skrevet av Bistand For Barn / Opprettet: 09-06-2015
artikkelbilde
Pengene fra bistandslotteriet går blant annet til opprusting av standarden på barnehjem, fosterfamilieprogram for HIV–smittede barn og utdanning for barn på institusjoner. Illustrasjonsfoto

Bistand for barn håper at du også i år vil være med på Adopsjonsforums bistandslotteri. Lotteriet er Bistand for barns viktigste inntektskilde for å sikre finansiering av arbeidet for fattige og marginaliserte barn i Adopsjonsforums samarbeidsland.

Medlemmene i Adopsjonsforum får tilsendt 15 lodd hver. Loddene kan du enten beholde selv eller selge videre. Vinnerloddene inneholder tre like symboler. De heldige som skraper frem tre like symboler har vunnet den gevinsten som står oppgitt på loddet. Når du sender inn vinnerlodd til Bistand for barn er du også med i trekningen av hovedgevinsten: et reisegavekort til en verdi av kr 15 000.

Pengene fra bistandslotteriet går blant annet til opprusting av standarden på barnehjem, fosterfamilieprogram for HIV–smittede barn og utdanning for barn på institusjoner. Vietnam er for eksempel ett av våre samarbeidsland som forventer slik bistand.

Som i fjor har vi satt ut gjennomføringen av lotteriet til Ringen Forlag. Dersom du har spørsmål angående lotteriet, så kan du ringe Lotteritelefonen på 23 03 51 38.

Reservasjon
Medlemmene har fått mulighet til å reservere seg mot loddsalg gjennom tidligere informasjon fra Adopsjonsforum. Erfaringen vår viser at ikke alle husker det. Skulle noen ha fått tilsendt lodd ved en feiltakelse, ber vi dere sende loddene i retur snarest mulig.

Salgsperioden varer frem til 31.8.2015. Usolgte lodd kan returneres innen 20.9.2015.

Ha en flott sommer og et godt loddsalg!

Del med andre: