Gratulerer til Daniel Heggedal Sørland!

Skrevet av: Bistand for barn / / Endret: 26-10-2018
artikkelbilde
Vi ønsker å takke alle som har deltatt ved å kjøpe lodd. Lotteriet er bistandsavdelingens desidert største inntektskilde og svært viktig for arbeidet som gjøres for vanskeligstilte barn i Adopsjonsforums samarbeidsland. Foto: Guro Heggedal

Da er trekningen av hovedgevinsten i årets bistandslotteri unnagjort. Vi gratulerer Daniel Heggedal Sørland (5) som har vunnet et gavekort til en verdi av 15 000 kroner!

Og i den forbindelse kommer en liten hilsen fra familien:

Daniel Heggedal Sørland er fem år og han kjem opphaveleg frå Filippinene. Han bur i Gamlebyen i Oslo saman med mamma Guro Heggedal og pappa Klaus Martin Sørland. Vi har vore medlem i Adopsjonsforum i ei årrekkje (i overkant av 10 år, trur eg) og har kjøpt og skrapa lodd i alle desse åra. Vi har i tillegg støtta nokre enkeltprosjekt. Vi er glade for det viktige arbeidet som blir gjort gjennom Bistand for barn og støttar loddsalet med glede. Dei to siste åra har Daniel sendt inn lodd der han har vunne premie etter iherdig skraping. Det har vore moro å få pakke i posten med overrasking i. I fjor vann han ein vaskebjørnbamse (Vaske-Asbjørn heiter han no), og i år vann han ein regnponcho. At vi slik var med på ei større trekking av hovudpremien, tenkte vi ikkje vidare på, så det var ei svært gledeleg overrasking å få.

Med helsing

Guro Heggedal, Klaus M. Sørland og Daniel Heggedal Sørland

Del med andre: