Ses vi på Adopsjonsforums julemarked?

Skrevet av: Bistand for barn / / Opprettet: 31-10-2018
artikkelbilde
Årets julemarked er åpent 11-15 i Vestre Akers menighetshus i Oslo.

Lørdag 1. desember holder Adopsjonsforums bistandsavdeling, Bistand for barn, julemarked i Oslo. Her kan du kjøpe rettferdige og litt annerledes julegaver fra flere av Adopsjonsforums samarbeidsland!

Julemarkedet er et sted man kan gjøre unna litt av julehandelen og samtidig støtte bistandsarbeidet til Bistand for barn. Mange adopterte er blitt voksne og flere har egne familier. Det tradisjonsrike arrangementet er derfor også blitt en arena hvor alle adopterte på tvers av alder kan treffes. Det er fremdeles en møteplass for nye og gamle adoptivforeldre, men også et sted hvor ungdom, foreldre, barn og besteforeldre alle kan finne noe.

Torill Juvet Hermansen kommer til å ha en stand med informasjon om tilbakereiser, samt være tilgjengelig for å svare på spørsmål rundt opprinnelse. Det vil være mulig for adopterte som lurer på sitt opphav til uforpliktende og enkelt kunne få vite mer om hvordan de eventuelt skal gå frem. Torill har selv adoptert fra India og jobbet i Adopsjonsforum i over tretti år. I dag er hun pensjonert, men organiserer fortsatt tilbakereiser for adoptivforeldre, adoptivbarn og voksne adopterte.

Med på laget er også Norsk-Colombianos Forening (NCF) som i tillegg til å selge spennende colombianske varer, vil snakke om hvem de er, hva de jobber med, tilbakereiser og hvordan hvordan gå fram når du ønsker å oppsøke biologisk familie med mer. De er en stabil gjeng som har masse erfaring rundt det å være adoptert fra Colombia. KOM og bli enda bedre kjent med dem!

Som alltid vil det være gode muligheter til å kjøpe rettferdige og litt annerledes julegaver fra flere av Adopsjonsforums samarbeidsland. Det blir juleverksted for de minste, og selvsagt muligheter til å meske seg med uendelige mengder kaffe og kaker!

Inntektene går til å hjelpe barn i vanskelige livssituasjoner. Alle er hjertelig velkommen, både store og små!

Hvordan finne frem?

Julemarkedet skal holdes i Vestre Aker menighetshus, like ved siden av Vestre Aker kirke i Ullevålsveien 117 i Oslo. Åpningstid i år er kl. 11-15.  Reiser du kollektivt, er nærmeste holdeplass Ullevål sykehus. Kjører du, er det parkering på utsiden av menighetshuset.

Del med andre: